De Stille Omgang
Gezelschap voor Rotterdam en omstreken
 
   
  Deelnemen aan de Stille Omgang 2023  

 

 

Stille Omgang op zaterdag-zondag 18/19 maart

 

De Stille Omgang wordt gelopen rond 15 maart, de nacht waarin het Mirakel zich voltrok.

Dit jaar wordt de Stille Omgang gelopen in de avond/nacht van 18/19 maart 2023.

  

Deelnemen op eigen gelegenheid of samen met anderen.

 

U kunt op eigen gelegenheid deelnemen. Maar u kunt zich ook aansluiten bij andere pelgrims om gezamenlijk aan de tocht deel te nemen. Vanuit verschillende delen van het land gaan namelijk groepen pelgrims gezamenlijk naar Amsterdam. Deze reizen worden veelal georganiseerd door plaatselijke of regionale zustergenootschappen. Wij raden u aan om aan te sluiten bij onze bedevaart. Samen op pelgrimage is veel intenser en geeft een diepere beleving.

 

In Rotterdam e.o. organiseert  het "Gezelschap voor Rotterdam en omstreken" de pelgrimage.
  poster   flyer

Loop, in gedachte, met ons mee.

Wij dragen (letterlijk) uw naam op ons hart mee.

Heel veel leden, pelgrims, oud-pelgrims en andere belangstellenden dragen De Stille Omgang een warm hart toe. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om “in gedachte met ons mee te lopen”. Zo kunt u ons (financieel) ondersteunen en toch deelnemen aan de pelgrimage, ook als u daartoe niet (meer) in staat bent om zelf mee te lopen.

Uw aanwezigheid wordt op twee manieren gestalte gegeven. Een van de deelnemers draagt, letterlijk, uw naam (op papier) op zijn hart met zich mee. Daarnaast wordt uw naam bij de misintenties tijdens de eucharistieviering vermeld. Zie < Aanmelden >

 

 

 
  e-mail: info@destilleomgang.nl ~ telefoon: 06-50894495